Friday, October 5, 2012

Tukar Status Dari....


Assalamualaikum... 
morning semua. hope semuanya sihat jerk.
tajuk cam hebat la sangat kan, sila jangan marah saya. hehehe
sebenarnya arini status dari "minah rempit" to "minah drift" 
gituuuu. abang hon sudah diserahkan buat sementara waktu kat adik boy aku, dan dan.
bukan apa die baru pindah umah so agak jauh dari tempat keje. 
so start today aku akan bangun awal sket dari biasa sebab nak kuar umah awal. 
ikutkan dekat jer umah dengan ofis. dalam 3km. tapi oleh sebab kesibukan & parking makanyer korban la sket kan. tak rugi pun bangun awal (pujuk hati padahal sangat liat nak bangun).
bukan takde parking cumanya kalau parking luar adalah kena bayo kan. kalau sehari RM10 bayangkan sebulan. pitam mak jemah u'olls. orang kata kalau leh berjimat kenapa tidak. hahahaha.... 
okeylah.. layan... 


















end dulu.. boiiii...           


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed