Wednesday, October 10, 2012

Security Cik Bibah & Burger Bakooo



Ahaks..... bukan nak gebang atau bermegah diri, cumanya ia lebih kepada langkah-langkah keselamatan kereta....  langkah berjaga-jaga, kena usaha dulu kan then baru berserah & tawakal pada Allah.... Sebenarnya aku memang plan nak pasang masa mula-mula kuar kete dulu tapi masa tu nak bayar on the spot 2k mana mampu kan..... apa benda??? sabau dulu... sat nak bagi tunjuk na..... aku baru jer pasang benda ni Isnin lepas, diorang kebetulan memang ngah buat pemasangan atas pemintaan kat kawasan umah aku, eh langkah kanan ker? maklum la start ada kecurian barang kat cik bibah.... maklum la kete bukan depan mata..... nun di bawah aku nun di atas tingkat 8.... aku buat pemasangan ni takde la bayar sekelepuk... mau pitammmm makan megi hari2... sebab ada kemudahan ansuran mudah.... RM84 per month for 2 years... kang ada duit lebih boleh lah setelkan cepat.... senang tak pakai? Senang tapi mula2 tu kan cam jakunnnnnnn sampai sekarang jakun lagik bukan apa nak biasakan... kang aku sendiri tak leh bawak kete.... lagi satu die ada ajar in manual kalau aku nak hantaq kete g service or car wash.... mula2 diorang ada pasangkan sticker aku pikir2 tak perlu kot.... so low profile jer la... biarlah orang tak tahu kan.... sebab aku pasang pun for security kete kan.... kad tu ada 2 keping so memang kena sentiasa ada dengan aku la.... kang tinggal mau nangis hentak2 kaki... kikikiki...




waaaaaaaaa nak sangat makan burger bakooo.. tak kiralah..... hehehe..... tunggu lik makan ngan adik2.... nak g kat wangsa maju tak terpegi oleh sebab ada kat hometown tunggu so tunggu lik kg la gamaknyer... so insya-Allah masa cuti raya haji nanti plannyer mau pegi... kat Melaka bertempat di MiTC Ayer Keroh..... gempaq tengok gambar kat bawah... rasanya tak leh abes kot kalau aku sorang2... hehehe.... 




sekarang ini proposal thesis hampir siap, esok leh poslaju2 ke USM.... alhamdulillah.... :) 

end dulu... booiiiiiiiiiii


1 comment:

Mummy Adriana said...

Memang kena jaga cik bibah! bukan senanggggg nak dapat :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed