Monday, November 19, 2012

Khasiat Pati Delima



Assalamualaikum.....

Hye oll's .... hope semuanya dalam keadaan sihat hendaknyer.... 
Lama jugak aku tak update blog aku nih.... 
So many things + aku macam ilang fokus jap.... tak tahu la nape...
Now try to arrange balik benda yang hampir tertinggal... need to be focus back....

Okey lah saja nak sharing this product ngan korang semua.... 
Actually aku pun baru jerk nak try this product..... (lum beli pun lagik, hehehe) 
Jom la baca..... layannnnnnnnnnnnnnn

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

KHASIAT PATI DELIMA




BELIAN BORONG DIALU-ALUKAN!!!
SMS 0194582743 FOR MORE DETAILS... 
UNTUK PENURUNAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT

CARA PENGAMBILAN:
2 Atau 1 sudu besar cuka epal + 1 sudu pati delima (amalkan sebelum makan pagi, tgh hari, malam)


LATEST TESTI!!! BACAAN GULA DALAM DARAH DAN BERAT MENURUN SELEPAS SEBULAN MENGAMBIL PATI DELIMA GULSHAN...ALHAMDULILLAH..=)


ANTARA FEEDBACK POSITIVE LAIN YANG DITERIMA DARI PENGGUNA...

_platelet darah naik dengan cepat semasa demam denggidan panas menurun
--bacaan gula dalam darah saya menurun, dan kebas2 tangan dah berkurang...
--perut jadi kempis n jadi masalah sembelit hilang...
--morning sickness berkurang...
--semakin cergas dan tak letih or mengantuk lagi...
--masalah resdung dan kerap bersin berkurang lepas pengambilan sebotol pati delima...
--sakit dada berkurang...
--tiada lagi migrain, dan tekanan darah stabil...
--alhamdulillah, ade juga yg hamil selepas mengamalkan pati delima ni...

Banyak lagi testimoni yg berpuas hati dengan pati jus delima Gulshan... yang penting, sebelum minum, selawat 3x, bacalah ayat qursi 1x dan niatkan apa yg kita mahukan...moga ALLAH memperkenankan segala apa yang dihajati


KHASIAT PATI DELIMA GULSHAN~

 Pati Delima Pekat Penuh Khasiat! 100% perahan buah delima tulen, mengandung khasiat semulajadi utk menjaga kesihatan tubuh badan secara menyeluruh dan berupaya merawat pelbagai jenis penyakit.. InsyaAllah..

Antara khasiat delima yg dikenal pasti dan teruji ialah:-
1.                Menguatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit
2.                Melancarkan peredaran darah
3.                Mengeluarkan angin dan asid dalam badan anda (boleh mencegah penyakit gastrik dan juga kanser usus)
4.                Melancarkan proses penghadaman makanan, melancarkan kerja-kerja mengepam darah untuk keperluan sel-sel badan kita
5.                Menyingkirkan lemak berlebihan dan juga boleh melangsingkan badan...InsyaAllah...
6.                Membakar kalori dengan cepat, meningkatkan tenaga dan juga dapat memulihkan keletihan
7.                Membuang asid urik di dalam sendi untuk meredakan penyakit Gout
8.                Mengelakkan rasa mual (ketika hamil), melega masalah pening kepala
9.                Menegangkan payudara, membentuk perut dan punggung yang lebih kemas...InsyaAllah...
10.           Dikenali sebagai "Viagra Semulajadi" iaitu dapat meningkatkan tenaga seksual secara semulajadi (nie untuk pasangan yang dh berkahwin yea..)
11.           Memelihara kada keseimbangan hormon semasa haid (untuk mengelakkan senggugut)
12.           Merapatkan  rahim dan juga menyuburkan rahim >>> kembali dara. InsyaAllah
13.           Mencuci darah kotor dan mencantikkan kulit muka dari dalam
14.           Awet muda...sentiasa amalkan dari sekarang..tengok lah dalam 10 tahun lagi (jika dipanjangkan usia)...
15.           Menurunkan paras glukosa dalam darah, membantu pesakit kencing manis
16.           Menghapuskan kahak dan meredakan batuk
17.           Mencegah berlakunya serangan angin ahmar bagi golongan warga tua...dapat juga mengurangkan risiko penyakit jantung.....Hadiahkanlah kepada ayah bonda tersayang...!!! :)
18.           Anda hamil??? Pengambilan pati delima ini dapat menambahkan kegebuan kulit bayi anda, di samping membantu tumbesaran janin...
19.           Membantu mencerdaskan minda dan daya ingatan kanak-kanak dan pelajar sekolah
20.           Kandungan antioksidan (Polifenol) dan vitamin C yang tinggi mampu melindungi sel-sel tubuh kita daripada rosak dan boleh meredakan ketegangan urat saraf
21.           Khasiat pati delima juga mampu merawat cirit-birit, mengurangkan panas di dalam badan dan juga demam, membunuh cacing di dalam usus, memutihkan kulit, mengurangkan tekanan darah tinggi, melancarkan fungsi buah pinggang, menambah darah. mengekalkan kesihatan dan juga fungsi mata

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed