Monday, November 5, 2012

terbizi ker kebizian melanda sempena besday gurl

Assalamualaikum... 

agak kebizian okeh.... 
maklum la dengan surprise party.... ahaks... party cara kami.... hahahaha
pastu g sasana kijang..... jakun okeh (nanti aku update).. ahad ada kelas... 
bizi la sangat kan.... kikikiki

bizi weekend tak sempat nak mengudate blogku ini... ahakss... 
alhamdulillah 2 November yang lalu genap lah umo 29.... yea yea... saya dah 29 okeh.. apa tak caya... sila percaya... hehehehe.... last 2 siries okeh.... ahaksss... 

macam mana tahun ni? ahaksss.... sila jawab...
alhamdulillah tahun ni aku rasa touching okeh menjelang hari raya eh hari jadi aku.... 
takde la sambutan bagai anak raja.... hahahaha... perasan tol....
apa pun alhamdulillah terharu sangat bila mana surprise dari kawan2 yang tersayang..... 
dari geng2 opis & geng BFF (slot Nona) hehehehe..... 
macam tahun-tahun lepas dapat surprise from family..... thanks to all... love semua ketat-ketat.....

nanti aku update khas entry sementara sempena besday with the picas, baru korang tak buhsan baca kan... ahakss....... khas gituww... 

thanks jugak to kawan2 yang wish ucapan awal.... terharu sebab cam tak sangka eh die ngat besday aku yang comel ni (sila lempang laju2).... 

thanks to semua kawan2 yang wish baik di Fesbuk, Skype, emel, sms, Whatsap..... :D 

1st surprise 

kat opis got surprise lak tu dia sejibik Macademia from Secret Recipe sebijik.... jenuh okeh tiup lilin for 29 years....
thanks to kak mala, nisha, ika, cik fauziah, kak ika dan lain2 lagik....  juga present yang comel from ika....
tak sangka.... terharu sangat2..... yalah dah tua2 ni opsss dah matang2 ni kan.... touching saja..... 
semoga kalian semua dimurahkan rezeki lagi serta dikurniakan nikmat kesihatan yang baik.... amin amin amin

in plan lunch (Nick nak bunjer) akan ke KLCC with Ika to meet Miss Titan Nick but to be postpone.... its okey, tade hal lah... tak syok plak bila plan bertiga jadi berdua kan....tak besttt

2nd surprise 

semalam ain ada gtau nak ajak makan malam esok.... so aku memang takde plan lain so proceed jek....so cam biasa balik umah lepak-lepak tgk tv.... sambil tunggu ain balik..... then bila die sampai die cakap lewat sket la... aku okey jer memang takde plan apa2 free kan untuk ain..... bila ain da mandi aku pun mandi, cam biasa sempat jugak menypa badan... ahakss.... kuar2 tengok si ain pakai baju tido, dalam hati lewat lagi kot nak kuar makan, nanti la tanya nak g kol bape... pastu aku g siap2 pakai baju tido comel2 lepas tu dengar pintu aku diketuk pastu cam pelik nape ain tak kuar pun (aku ngah suspen sebab 2,3 kali pernah sebelum nih time pepagi buta) ... aku intai2 tapi tak nampak pastu dok ketuk2.... aku dah agak cemas jugak... so dok la intai dari tingkap.... tengok2 nampak kain tudung, punyalah slowly buka pintu tengok2..... jeng jeng jeng.... giler terkejut aku... tengok2 geng2 BFF aku... anim, oya, jaja.... surpriseeeeeeee.... pastu baru ain dok kuar gelak2... sabo jer la aku..... 

rupanya ini lah die makan malam yang ain cakap tu.... heheheh.. sabo jer la aku.... 
menu : kfc, kek, bihun goreng.....  dapat kad pic kitaorang berlima yang so comel....
thanks sangat2 korang...... memang riuh rendah la malam tu.... hahaha...

opsssssss kata busy kan.... hahahhaha.... bila mula menaip nih sebab ada free sket..... 
korang pasan tak bape banyak perkataan "terharu" , "so", "bizi" & "thanks" pada entry kali ini.. hehehehe.... 

apa nak buat... layannnnnnnn zasssssss

end dulu.... boiiiiiiiiiiii

3 comments:

Girl Girl said...

seronoknyee dpt kwn2 yg happening. caring each other plak tuu.. untung awk..

jeehans.blogspot.com said...

bahagianya rasa...hehehe..dapat surprise party...

Miss Volvo said...

heyyy happy belated bday!! :) semoga murah rezeki ye :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed