Monday, December 3, 2012

Huwaaaaa Already December

Assalamualaikum....

Oohh... dah menghampiri ujung tahun..... dah December okeh... maknanya 2012 bakal menutup tirainya tak lama lagik..... 

malam nih ada kelas... kawan2 sila g kelas bagi yang berhampiran.... yang jauh streaming jerk... ahaksssss.... lagak macam ketua kelas.... (pasan lebey budak nih) .... sila lempang laju-laju jek.... 

December maknanya makin dekat nak g Intensif @ USM Penang..... 

Maknanya makin dekat ngan dateline assignment kannnnnnnnn!
Maknanya PB @ Mid Term pun makin dekat... okeh....
tapiiii kannnnnnnnnnnnn
tahun ni dah la final year..... ada thesis okeh.... thesis on the way tapi pening2 lalat lagik...... 
tahun ni aku rasa paling MALASSSSS sangat..... 
kat umah keje nak tengok tv jerk..... 
sibuk ngan MASTERCEHP la.... ADAM & HAWA la.... MAHARAJA LAWAK MEGA laaa.... haip2..... 
tengok g salahkan rancangan plak.... hahahaha... bila rancangan habis lalu mata jadi mengantuk lagi tido... isk isk.... tak senonoh langsung..... 
tengok kawan2 study sampai pagi buta.... aku dok membuta... sangat terror......

so... bulan ni dah jangan harap nak malasssss & membuta jer kejenyer....

dah la ngah busy training..... huhuhu....
sila tampar saya laju-laju supaya celik mata buat assignment & thesis yeerr....
wake up.... ur last year kan.... tahun depan nak naik pentas kannnnnn....... yeayyy!... opssss... belum boleh yeay lagi yer..... sabar sabar..... nak sampai kemuncak dah.....

p/s : wish me luck..... to diri sendiri : sila rajinkan diri anda untuk mengapai kejayaan.... 


okeh, byeeeeee



3 comments:

jeehans.blogspot.com said...

sama la kita , tahun ni paling malas..sy ngan baby..saje je alasan taknak study, taknak buat tesis..nt kalut sampai tak leh tido br tahu....

De Qaseh said...

gud luck yerkkk!!!!

Diana Aziz said...

wahh.. bestnye leh naik pentas... :D

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed