Tuesday, December 11, 2012

Appointment Cabut Gigi Bongsu


Huwaaaa..... buat tajuk pun dah serammm....

Oopsss.... Assalamualaikum semua.....

Next week aku ada appointment dengan Doc Gigiku.... ahaks....
Monday depan nak buat cabutan, gigi bongsuku yang tumbuh melintang arus okeh....
2 batang gigi bongsu aku tumbuh secara tidak normal... 
Berkemungkinan akan menyebabkan tempat pengumpulan bakteria disebabkan kesukaran untuk memberus.... gituwwww
Seram sebab gigi aku tuh dalam tulang rahang so nanti kena cut sket otot kat situ.... so Doc Haniff takkan buat for oral surgeon.... Doc pakar yang akan lakukan....
Gigi bongsu pun takde fungsi sangat kan, if die tumbuh normal takpe jugakkan... cantik.... dah la jenis gigi aku sangat rapat-rapat nih maka kena more care terutama lepas makan.....

Marilah jaga gigi..... 

End dulu.... daaaaaaaaaaaa



2 comments:

De Qaseh said...

saye pon dulu dah kene operate buang gigi bongsu..huhuuh...tumbuh menikam gusi..heheh..tapi tak sakit pon sebab bius sampai rase kebas hingga kat kepala....n last sekali sye cabut sendirik dia pnyer benang bile dah nk tertanggal..hihihihihih......

Liyana said...

huwaaaa seram dgr...

sbnr nye hr ni rase nk naik opis kl. tetibe x jd..hihi

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed