Wednesday, December 12, 2012

12.12.12


Dear All, 

Nice date today kan.... 12.12.12.... ahakss... 
Ramai yang buat entry pasal date today so aku pun sebuk jugak.... hahahha....
Any special occasion ker???? memang takde la yang special berlaku today.....
Kot-kot ada yang masuk meminanggg.... mau pitammmmmmm jap.... hahahhaa.... 
Haaaaaaaa.... tahu aku terbangun lewat pagi ini... 6.49am okey...... 
Padan muka aku..... masa jam kol 6am then 6.15am aku lepak lagi... amek kaw.... terlelappppp.... lenaaa lagikkk kan..... sudahnyer sedar bangun cam karton terus g mandi walau masih mamai.... heheheh....... takde edisi mengeliattt bagai semua.... eyahhhh...
So, kepada adik-adik sila jangan amalkan okehhhh.... heheheh..... 

Apa pun makin menghampiri tahun 2013 maknanyer semakin dekat kursus intensif aku makanyer haruslah berusaha gigih menyiapkan segala asimen + thesis supaya masa intensif nanti boleh bergangnam style sambil study.... opppsssssss...... 

Masuk Januari depan haruslah mula berstudy untuk persiapan exam mid term...... OMG..... 

*menaip di kala ujan lebat maka mata menjadi semakin mengecil & mengecilll*

okeylah cukup.... cukup sudah..... meh nyanyi jap... alamak makin lebat....

#korang nak tahu tak? (ada ker nak tahu) hahahha.... aku banyak rasa nak mencerita kat blog.... macam2 entry nak buat tapi kan... tak tahu la..... maybe ada yang perlu disharekan.... maybe tak kot..... ahakss.... tak kesampaian lagik laaa.... sila tabahkan hati yer.... hahahhaha......dah kenapa ko ni jen???? konflik dalaman la derrr..... #

okey babai..... 



3 comments:

Diana Aziz said...

sy sdhpun meluahkan di dlm blog...... xtahan menanggung beban.. huhuh...

Shalee Abdul said...

ish dia ni org lain sebok 12/12/12 dia pn nk sebok sama wekk :P

Jen Jen Izaicun said...

@shalee Abdul : hahahah.... biarlah... wekkkk

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed