Wednesday, December 5, 2012

My Goal - Samsung Note 2


Assalamualaikum...

Now dok survey hp.... maklum la dah lama tak membeli hp... 
orang dok busy ngan macam-macam gajet aku still layan jer apa yang aku ada...
cumanyer N85 kesayangan tu hang hang.... pagi nih sangat teruk, bukan baru ini jer.... 
kadang-kadang kol tak dapatkan.... tak tau la nape.... 

aku dah mula dok survey.... antara model yang menjadi idaman...
IPhone 5
Samsung 2
Samsung Note 2

aku aims nak pakai Samsung Note 2 White in color....

sekian. byeeeee






8 comments:

Diana Aziz said...

Vote for Galaxy Note 2! Hehehe

Orkid La said...

Order lebih sikit untuk Abg.

Orkid La said...

Order lebih untuk Abg ekk.

Orkid La said...

Order lebih utk Abg.

Liyana said...

wowwww
bestnye..
nt leh instagram :)

jeehans.blogspot.com said...

sama la ngan niza nak sgt tepon canggih ni...tp jenuh nak kumpul duit hahahaha

engku fariz said...

semoga berjaya

engku fariz said...

semoga berjaya

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed