Wednesday, January 14, 2015

Br1m

Assalamualaikum..
Haaa korang ada apply Br1m tak? Aku rasa dari Isnin lepas sibuk pasal duit Br1m dah masuk? Ada kat FB update kata br1m dah dapat. Kat WeChat pun sama. Ada yang kata sapa account Cimb da masuk. Account bank lain lum lagi. Kat online news kata akan masuk esok kepada 18 bank yang terpilih. Huhuhu. Apapun kalau rezeki dapat br1m alhamdulillah. Jangan lupa menabung. 2015 ni kena berhati-hati berbelanja tau. Maklum la ekonomi tak bape stabil. Hehehe. Peringatan untuk diri sendiri gak.
P/s : try update blog guna henfon. Hehehe. Apa pun guna pc @ desktop lg best. Hihi

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed