Wednesday, November 25, 2015

Skin Care Apa eh???

Assalamualaikum....

Aku tengah survey skin care. Sekarang kan guna SYMA BEAUTY tapi kan sebab pencuci die dalam bentuk sabun, lama-lama aku rasa cam leceh plak. heheheh. Plus die macam cepat cair. 


Tujuan pakai skincare nak jaga kulit. Nak kulit bersih. Maklum la kulit tak la cantik mulus mana kan. Lagi satu takde la nampak pucat sangat. Huhuhu. 

So aku ada la tengok SEQY BEAUTY & ELLFIE BEAUTY tapi sekarang bajetnyer. hehehe. 
Macam berkenan nak pakai SEQY BEAUTY tu. 



Dalam dilema plak. Kikikiki. Sebelum kawen aku ada guna SAFI RANIA GOLD. Lepas aku pakai lupa lak sebab kawan aku kenalkan sebab die 2 item jer. Pastu sebab stock susah nak dapat tu aku tukar syma. 


Masih lagi survey apa yang sesuai untuk kulit aku. Hihihi. 

Okeylah, tu jer nak citer. 


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed