Thursday, November 5, 2015

Training MS Visio 2010

Assalamualaikum... 

Back to office lepas 3 hari training kat TMTC Jalan Gurney. Aritu admin emel tanya sapa nak g training MS Visio, so aku pun apply nak joint. Timba ilmu baru kan. Banyak lagi tak tahu, so banyak lagi perlu belajar. Untuk tahun ni, last g training masa April lalu. Masa tu aku g training MS Excel. Bunyi macam Excel jer pun. Tapi ni yang the latest. Masa g baru tahu banyak function @ ribbon tu tak tahu apa guna. 

So kali ni pasal Visio. Baru aku tahu rupanyer orang yang buat maps, organization chart, diagram yang super canggih tu guna Visio. Lebih memudahkan kerja. Kalau aku yang tak tahu ni, guna manual jer la. Patut la kadang-kadang eh macam mana die boleh camtu, nampak canggih sangat. Rupanyer memang ada application khas yang digunakan. 

3 hari training, 2 Nov until 4 Nov. 2 Nov tu besday aku. 32 tahun dah aku tahun ni. Alhamdulillah. Birthday girl g timba ilmu. Hehhehee. 

Haaaaa.... best tau g training sebab parking tak gaduh, free lagi, makan pun murah tapi sedap. Hahahhaa. Kalau g training kat situ, merasalah makan sedap tapi murah. Kikiki. 

Okeylah itu ajer nak story. 

1 comment:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed