Wednesday, July 20, 2011

tak pernah publish

bos aku takde 3 hari ni ... g site visit ker cherating & mersing... melawat SKDL di sana...
maka aku sangat la bosan... so aku pun mencari keje... edit pic2 aku yang sangat tu... hahhahahaa... ni antara pic2 yang aku pernah publish pun kat fesbuk... kat blog tak ramai yang tahu aku ada blog.... so jadikan kenangan jek la... yang aku ni memang sangat suka bergambar... tapi pic2 tu banyak aku snap sendiri.. maklum la masa kat ofis lama aku sorang jerk gugurl.... yang lain suma guy yang g site semuanya...

so layannnnn.... [sapa ntah nak tengok kan kan.. lantak la untuk kenangan aku jerk]




No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed