Tuesday, July 19, 2011

Kisah Cameron - 10 tahun beb

Salam... hye semua.. hope semua baik2 saja...
kali ini entry aku kisah seorang kawan & sahabat yang aku kawan dari tahun 2002 sehinggalah die sekarang.... seorang guy la.... die lah kawan... sahabat.. menjadi pengkritik tetap aku.. mendengar segala kisah aku ... bagi advice... 2002 until 2011... 10 tahun beb... lama kan kan kan.. tapi aku tak pernah jumpa die lagik... hahhahahaha.... rasanya kitaorang kenal dari zaman mirc membawa ker yahoo messenger membawa ker friendster sehinggalah zaman facebook yang sangat2 popular sekarang ini.... aku kawan die berhubung melalui telefon umah jer dulu... dari die belajar sampai die da kawen... die da kawen tahun lepas, tapi masa wedding die aku tak dapat datang sebab aku ngah berkursus intensif di penang.... kami still baik sehinggalah sekarang walau tak salu berhubung... insya-allah wedding aku nanti aku jemput ko datang yer...

*cameron : thanks sangat2 beb to be my good friend....

2 comments:

liyana said...

knape cameron? hehe

nuciaziakact said...

nama glam die... hehhehe

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed