Monday, July 25, 2011

Shopping Sendirian

salam... hye semua... last saturday adalah aku ingin membeli barang-barang keperluan seperti syampoo, shower, pad, compaq powder, deoderan dan lain-lain... al maklum la sebelum ni mesti cik yana ada.. selalu g sesama ngan die..... oh kerna al maklum la setelah bertukar status puan ni haruslah bersama ngan cik asben tersayang kan kan kan.... wajib tu... so apa kes aku lak.... so pagi-pagi da bangun la kan... biasa la aku tak leh nyer nak tido sampai tengahari pun.... so aku plan nak g kuar ke amcorp mall agak pagi sket sejuk..... hehehee... bajet puteri lilin la tak leh kerna panas la kununnn..... ada la msg ain housemate tapi adalah lambat pulak die mereply..... aku dah sampai umah okey.....

so dengan keseorangan aku pun g lah kat amcorp kol 10 pagi... plan pertama harus survey harga dulu okey... hahahahaa.... pengguna bijak yang ingin bijak berbelanja & jimat la katakan... sorang2 kan so bajet macho la walau agak boring & takut gak tapi berani2kan diri sebab hidup harus diteruskan... eeee apa kaitan lak kan... hehehehehe.....

mula2 aku g watson round2 tengok2 barang yang nak... 2nd place aku g guardian lak.... last place aku g giant.... beli yang memang da ada dalam senarai supaya tak over bajet okey....

penyudahnya aku berjaya shopping seorang diri di 3 tempat dengan jayanya... ahaks... syabas beta... lupa lak nak snap barang2 yang aku beli tersebut.... sumanya dalam RM140... stock untuk sebulan dua....


pic aku jer ada.. biasa lak snap di kala kebosanan... opss.. lupa lak.. posing with new tudung... cun & sesuai tak aku camtu????


sekian.... daaaaaaaaa

4 comments:

liyana said...

cun2, sy belum berani lg nk pakai begitu, nt encik hsband pandang pelik, hehe

alolo cian die soping sorg2, ala sebulan dua ni tiap2 mgu balik, tgk dh lepas 3 bulan nt, sy balik hjg bulan gak.. heheheh

nt kte soping same2 lg deh.. hehe

Kakzakie said...

Niat penting nak tutup aurat kan dik. Sambil itu cantik no. 2.... hajat shopping pun dah dapat oklah tu...:)

nuciaziakact said...

liyana : thanks... tkpe... mana yg mudah.. ala tkpe.. sy faham.. awk ada t/jwb dah

kak zakie : thanks kak...

Candy Hunny said...

hahah..ko pakaims dtg umah aku smlm kan...cun2..name pun izai cun kan...chill...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed