Thursday, December 29, 2011

KPI Oooooo KPI

Dah ujung-ujung taun ni kan, haruslah akan keluar borang penilaian prestasi @ KPI ... maklum la dah ujung tahun, haruslah apa pekerjaan yang kita lakukan di nilai supaya leh tahu sama ada kita ni buat kerja bagus ker tak capai target ker tak takde la nak perasan cam bagus saja jer.... time nih la mula perut nak kecut... heheheh.... seram u... 

Untuk jawatan aku yang non exe nih kan sebelum nih memang pakai borang penilaian prestasi yang harus di isi oleh kite sendiri & bos akan evaluate beri markah yang sepatutnyer okeh.. sila terima... heheheh....

Tapi start 2010, staff non exe pun dah start buat KPI menggunakan system yang dinamakan MAPS NE

Alhamdulillah first time buat dapat result yang terbaik... thanks bos... 

So this year lak, alhamdulillah selesai sudah bos aku evaluate & berikan yang terbaik jugak, alhamdulillah ada increase than last year.... thanks bos.... KPI ini penting untuk menentukan kenaikan gaji & pemberian bonus pada tahun 2012....



No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed