Tuesday, December 6, 2011

Tertarik Dengan Senyumanmu...auwww

hahahhaa... ngada-ngadakan... ntah la nape semalam aku teringat-ingat senyuman Al Al.... 
Al-kisahnyer, malam tu aku mimpi g mana ntah dengan die tapi suasana kat spital la.... pastu tengok die cam doktor pun adoooo... maklum la mimpi macam-macam leh jadik kan.... masa die ngah rawat pesakit tu die pandang aku then senyum semalam aku dok teringat-ingat lak senyuman die tu.. dah ngape ngan aku ni... gila bayang.. ohhh noooo..... hehehhe.. ngada-ngadakan.... 


malam tadi aku saja msg die gtau aku mimpi die, die kata aku tido tak basuh kaki la tu.. eloo jen jen basuh kaki la.. pastu die cakap rindu la kot..... hahhahaa.. aku lak leh jawab maybe kot, die yang masuk mimpi aku... pastu die tak balas.. aku rasa maluuuuuuu la sangat... aduhhhhhhhhhhhh... so aku nak dok diam-diam la... 


aku maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... sengal la aku ni... nasib baik pasal senyuman tu die tak tahu... dah nape ngan aku ni.. dahh suhhhhhhhhh g jauh2.... 

1 comment:

cikin said...

eheeeeeeemmmmmmmmm...:D

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed