Wednesday, December 21, 2011

Sekitar Team Building

aku yang hip hop katanyer.. lama kot tak joint aktiviti lasak ini.... style aku pakai cap mmg cenggini okeh... sila terima... hehehehe
ni adalah peserta dari group lain

Alhamdulillah group aku langit ke 7 memenangi semua game & aku dinobatkan sebagai most outstanding female... seyes tanjat okey... heheheh alhamdulillah syukur
sementara tunggu bas maka haruslah berposing kan.. hehehe
time masa sukaneka seyes lawak & happening giler masa nih... hubhuhu.. pagi ada explorace tapi takdan nak berposing sebab kejar masa kan... kena abiskan 6 check point dalam masa sejam

masa ni kat umah di kg idaman, kami dapat rumah negeri sembilan umah ni paling depan sekali.. so 1 umah dalam 10 orang duduk, adalah besau okey umah ni, agak scary jugak sebenarnya tapi sebab kami ramai maka abaikan jer, sebab tujuan nak berehat, mandi & bersiap2

ni pic after aerobik.. sempat la kan nk posing.. haruslah


Preparation sebelum event.. haruslah kami kan yg suka berposing


ni adalah picas yang sempat aku edit menggunakan photoscape.... baru blajo guna okey penat aku godeh2.. tapi kan aku tak tahu la nape pic yang kemudian duduk di atas... so apa pun layannnnnnnnnn

** thanks cik puan yana.. hehehhee

3 comments:

Liyana said...

utk pic yg terakhir awk nk letak dlm entri = bila nak masuk kan image, masuk kan pic yg terakhir dulu k... kiraan dia macam masuk 3, 2 baru 1... 1 akan jadi pic yang pertama... eh paham x? hehehe

Jen Jen said...

oowhh gitu.. baik incik.. faham.. ehh baik cik.. tenkiu...

RitH said...

aku sgt suke baca post yg nih..hehehe sbb adde muke aku..hwahwahwahwa..

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed