Wednesday, December 21, 2011

Teruja berada di Sasana Kijang & Lanai Kijang

posing jer kan??? dah nama jen jen maka haruslah berposing.. suka kan  bab posing-posing nih... heheheh.. ni adalah sekitar lanai kijang lawa kan.. mcm spa pun ada .. actually lanai kijang ni hostel bank negara tp beb cam hotel okey.. seyes.... hehehhee
sekali pandang tempat ni persis library okeh, konsep masih sama tapi  di sini kite boleh makan, boleh bising2, tempat di beri nama Knowledge Management Centre, dibuka pada public pada isnin hingga jumaat, berhadapan memorial tun abdul rahman.... aku pertama kali g sini sebab ada discussion ngan kawan kelas aku berkenaan group assigment okey... tempat yang tenang untuk study.. tp jakun okeh... 
food kat lanai kijang yang merupakan hostel bank negara... dessert embun menitis nama diberi... lunch  dipped shirlion, air barley cincau... seyes beb lawa tempat ni... persis hotel... terujaaaaaa


aku g pada sabtu setelah selesai event di Taman Botani Shah Alam, amik ko satu badan sakit2 okeh.. bape kali aku menguap masa tu.. sorry korang... seyes mmg penat.... 

**** thanks to En Mazni kerana bawak jen jen & kak adda kat KMC serta bunjer kitaorg makan breakfast dan lunch.. alhamdulillah semoga kamu dimurahkan rezeki... jom jom study kat sini


2 comments:

Mimy Hamid said...

lanai kijang cantik..bank negara punya kann...org luar tak leh stay la

Jen Jen said...

haah kak mimmy bank negara punya... mmg cantik sgt... tu bukan hotel yer tapi hostels diorang dpt g sana sbb kawan keje sana... klu tak takdo la... hehehe

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed