Friday, December 2, 2011

Surprise Get 1 Dozen Red Roses

1 Dozen Red Roses 
al kisah pada rabu lepas 30 Nov dapat kol "cik siti zainab, bole datang depan tak, ada bunga untuk cik" 
aku haaaaaaaaaaaa muka terkejut giler okey.... waaaaaaaaaaaa dapat bunga, tengok2 red roses lagik "cik ada pesanan yer kat kad tu" aku pun berkobar2 la bukak sapakah gerangan yang bagi.. bila tengok dari siapa.... mood ke laut..... sebab dari orang tak bape diharapkan... tapi thanks la awak susah bagi yer.... 

sapakah die tu? oh yaaa aku tak penah citer details kat sini... nanti la aku citer tak bape nak ada mood sangat....

kepada en. hisamudin : thanks bagi bunga ni... tapi ni tak bermakna saya akan terima awak... saya rasa antara kita takde jodoh... hati saya bukan untuk awak.... takde perasaan suka walau sekelumit pun buat awak.. saya harap awak akan jumpa cinta hati awak.... saya juga akan mencari cinta sejati saya... 

kepada pakcik ismail : saya tahu niat pakcik baik tapi caranya agak memaksa membuatkan saya rimas, pening.... maafkan saya..... 

4 comments:

Liyana said...

untunglaaaa dpt mungee.... hehehehe

Mimy Hamid said...

best giler....huwaaaa nanges ..nk bunga gak

Jen Jen said...

liyana : untunggg la... heheeheh
kak mimmy : mintak la kat cik asben.. ngeh ngeh.. klu nk sekuntum dua meh la lvl 6.. heehhe

Girl Girl said...

bestnye dpt bunga... besar lak tu.. dulu sy pnh gak dpt bunga besar siap deleivery kat opis.. kecoh 1 opis PA diorg dpt bunge.. hehhee... tp sy buang bunga tu sbb dtg dr org yg sy benci.. :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed