Wednesday, January 18, 2012

Assignment Ooohhh... OTW


Assalamualaikum... 
Listing Assignment in Queue 
  • JFW 364 - Analisis Penyata Kewangan (subjek abg zul) done summit by today    DONE
  • JRW 348 - Retailing done post to USM on Wednesday, that the group assignment  DONE
  • JKE 214E - Labour Economics nih individu nyer, dah diskusi ngan sifu so tinggal nak tulis lawa2 lam paper, must be done before 7 Feb
  • JTP 401 - Etika Perniagaan pun not 100% siap lagik, bahan2 ada tapi ayat nak mengarang secara kreatif tak marii lagik, must be done before going for intensive (tinggal nak compile jer semua nanti)
  • JFP 363E - Gold assignment ni pun bahan2 suma dah ada tinggal nak compile & buat 5 slide... must done before Mac 2012
  • JTP 380 - Research method, yang ni kena cari 30 artikel, tak dapat lagik artikel yang kena ngan apa yang kehendaki... must be done before Mac 2012
  • JUL 401 - DONE
  • JUE 300 - waiting for oral test.. seram uuuuu
  • JFP 466  DONE


*** still setelkan assignment & sambil buat note kaler.... ^___^


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed