Friday, January 13, 2012

Mode Macam2 Adooo

Wah macam2 mode ada .. entry kali ni berkisarkan aku as student katanyer... so layankan jer la yer... sila pasrah & redha kalau korang baca.... hehehehe.... <<< ada ker orang nak baca>>> tajuk bukan meletups pung kan... ikut suka hati den jer... confident katanyer.... 

arini dah 13hb Jan.. so tinggal 15 hari lagik nak g intensif di USM Penang... tapi kali nih 2 minggu jerk... so sure la padat, penat.... so sekarang mode to be as a full student sudah mari.... siap sedia.. here we go... go go...

mode :: siapkan all the assignment.... mostly all assignment bahan2 dah siap ready terbentang cuma 30 journal jer tak abes lagik cari sebab tajuk sebenar tak dapat lagik... on the way katanyer.... 

Listing Assignment in Queue 
  • JFW 364 - Analisis Penyata Kewangan (subjek abg zul) done summit by today
  • JRW 348 - Retailing done post to USM on Wednesday, that the group assignment
  • JKE 214E - Labour Economics nih individu nyer, dah diskusi ngan sifu so tinggal nak tulis lawa2 lam paper, must be done before 7 Feb
  • JTP 401 - Etika Perniagaan pun not 100% siap lagik, bahan2 ada tapi ayat nak mengarang secara kreatif tak marii lagik, must be done before going for intensive
  • JFP 363E - Gold assignment ni pun bahan2 suma dah ada tinggal nak compile & buat 5 slide... must done before Mac 2012
  • JTP 380 - Research method, yang ni kena cari 30 artikel, tak dapat lagik artikel yang kena ngan apa yang kehendaki... must be done before Mac 2012
  • JUL 401 - Done
  • JUE 300 - waiting for oral test.. seram uuuuu
  • JFP 466 - Done 
Mode :: Intensive for this semester is on 29 Jan until 12 Feb, so haruslah prepare because week 1 ada 5 exam okey.... week 2 ada 4 exam... so haruslah study okeh.... 

Mode :: siapkan note yang colourful untuk mudahkan ingat, points yang ringkas, padat tp sebelum haruslah baca buku dulu kan... now baru buat kerangka & buat sket notes colourful untuk subjek Peruncitan, Etika perniagaan... so next subject tunggu naaa..... aku rasa cam malas nak bawak semua buku teks masa kat USM nanti, bukan apa kang angkut berat2 pastu tak bape nak guna sangat so aku ngah fikirkan alternatif yang terbaik & sangat berguna untuk mengatasi problem aku nih.. eh eh bukan lah problem... 

sekian dulu entry kali ni.. to be continue.... chill ya!!!


3 comments:

Liyana said...

manyak giler nk kena study! hoho

goodluck hokeh, go go power rangers :D

Ika Razak said...

gud luck jen jen..

jeehans.blogspot.com said...

kita sama la...nt study sama2 hahahaha.nak gak nota colour2...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed