Tuesday, January 3, 2012

Permulaan 2012


Assalamualaikum.... 


Hope semuanya berada dalam keadaan baik-baik sajer... Aku pun alhamdulillah sihat.... sedar tak sedar dah masuk 2012 bermakna bertambah 1 angka lagi umur kita kan.... untuk awal-awal tahun 2012 ini aku tak balik kampung, last week dah balik... lagipun saving sket untuk ke Penang end of January nanti... 


Sinopsis kejadian..... (pic lupa nak copy kat hard disk lak)
Weekend baru ni aku ke I--City bawak kawan dari Muar yang nak sangat tengok I-City bukan nak count down pun... sangat jem, sangat sesak ngan manusia... kalau tak kerana die memang aku lepak umah jer... 
esok nyer berbasikal di Taman Botani Shah Alam yang ni aku tak joint sebab aku ada keje sket kat umah... petang tu kitaorang ke Bagan Lalang makan ikan bakar di Restoran Senandung Semalam giler ramai orang okeh..... tido semalam di Rumah Peranginan Persekutuan Pantai Morib... pagi-pagi dah g pantai... best2... cantik sangat ciptaan Allah..... Otw pulang singgah ke Pantai Kelanang pun masya-Allah sangat cantik.... 


Sekian dulu...


*** terapi terbaik & hilangkan segala stress..... thanks to all my frens....
**** mata kiri dok berkelip2, bergerak2 dah 3 hari nih.. nape ek???

1 comment:

Liyana said...

bestnye jln2...sy dok umah jek.. :(

mata kiri kedip2 tu org kate nak nangis... xtau la...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed