Wednesday, January 11, 2012

Follow the flow jerks...


Wah agak lama aku tak update ini blog... agak bz sket... dah 2012 kan... dah 11 hari pun.... hehehe... sekarang ini aku follow jer the life... buat apa yang patut, buat apa yang perlu... tak mau runsing-runsing sangat... tak mau stress okeh.... 


kalau time keje, keje... setelkan segala amanah yang diberikan.. walau cmner susah payahnyer... kan itu semua as pengalaman... belajar.... maklum la pembelajaran ini tak pernah stop kan.. walau bukan kat sekolah ia tetap satu pembelajaran yang tak formal.... belajar erti kehidupan... 


kalau time study, study.. siapkan segala assignment, pasti summit before due date... aku tahu aku bukan lah seorang yang sangat genius atau sangat rajin, tapi all must be done before the dateline... that the point... aku  kena more fokus in study, more kerja keras lagik... kadang2 bila nak study mulalah ngantok lah... malas la.. apa lah.. ngada2 kan.. verangan nak jadi best student tapi malas.. so memang tak la kan.... hehehhehe... 


alhamdulillah apa yang lalui sekarang.. aku bahagia dengan apa yang telah dikurniakan... Allah tu maha mengetahui, maha adil kan.... Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk aku kan...so jangan persoalkan lagik.. just baiki diri, jaga diri.... selesaikan segala hutang yang ada dengan Allah.... dugaan yang Allah bagi untuk peringatan diri aku jugak kan... masa makin singkat... Masya-allah.... 



1 comment:

Liyana said...

yesza! hopefully kita same2 kuat, hihi :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed