Wednesday, January 18, 2012

SUMMARY FOR INTENSIVE 2012

Assalamualaikum.....


tahun ni aku g kursus intensif untuk tahun 3 sidang 2011/2012 pada bulan 1 iaitu bermula 29 Jan hingga 12 Feb, for this year selama 2 minggu jer... so jimat sket kali amik cuti tanpa gaji 2 minggu jek... hehehhe.. alhamdulillah... 


berbeza tahun 1 & tahun 2 selama 3 minggu semasa cuti sekolah yang panjang pada hujung tahun iaitu pada November & Disember.... 


Ringkasan jadual semasa kursus intensif kali ni.. aku ni bukan apa taknak serabut.... minggu pertama aku ada 5 exam... minggu kedua plak ada 4 exam lagi....


Plan to finish all the assignment before go to intensive course.... then prepare all the notes, just bring the important notes.... aku tak mau la bawak buku berat penyudahnya aku tak abes baca pung..... so this year kite ubah... ewahhhh... macam la aku ni genius sangat kan... tapi i try my  best.... to be the best.. ahaksssss.... 


JADUAL INTENSIF 2011/2012-PENGURUSAN MAJOR KEWANGAN
29.1.2012-AHAD JTP380 SK3 1 HOUR 8-9 malam
JUL401 DTSP 1 HOUR 8-9 malam
30.1.2012-ISNIN JUE300 DTSP 1 HOUR 12-1 tengahari
JKE214E DKG 1 HOUR 3-4 petang
JUL401 DPC & DPD PB 5-7 petang
JUE300 DTSP 1 HOUR 10-11 malam
31.1.2012-SELASA JFP363E DKL 1 HOUR 9-10 pagi
1.2.2012-RABU JFW364 DKI 1 HOUR 4-5 petang
JFP363E DPC PB 8-10 malam
2.2.2012-KHAMIS JTP380 DPA & DPB PB 8-10 malam
3.2.2012-JUMAAT JTP401 DKU 1 HOUR 12-1 tengahari
JFW364 DPB PB 8-10 malam
4.2.2012-SABTU JRW348 DKS 1 HOUR 12-1 tengahari
JKE214E E41 PB 5-7 petang
JFP466 BT 141 1 HOUR 10-11 malam
5.2.2012-AHAD                                MAULIDUR RASUL
6.2.2012-ISNIN JRW348 SK3 PB 5-7 petang
JTP380 DPA 1 HOUR 10-11 malam
7.2.2012-SELASA                                THAIPUSAM
8.2.2012-RABU                                     REST TIME
9.2.2012-KHAMIS JTP401 DPA PB 3-5 petang
10.2.2012-JUMAAT JFP466 DPA PB 8-10 malam
11.2.2012-SABTU JUE300 DPA,DPB,             DPC & DPD PB 8-10 pagi
12.2.2012-AHAD                                              MARILAH PULANG…. YEAY!!


end dulu... ^___^

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed