Wednesday, January 4, 2012

Macam2 Rupa Aku

yang ni edisi editing sebab aku ngantok... gambar ni since dari tahun 2006 sehinggalah 2011... first pic ngan helmet bagai tu masa tahun 2006, diikuti blaus oren 2007, baju kurung berjaket jeans 2008, manakala berkebaya hijau ni tahun 2009 g secretary day, first time nih, yang itam putih tu time secretary day gak tahun 2010 last pic baju merah putih tu last year, 2011... korang agak2 ada berubah ker aku nih.... 
yang aku sendiri notice perubahan aku adalah berat badan aku ler... naik turun.. naik tak turun2 adooo lah... hehehe lagi satu kulit wajah yang gelap, cerah gitu jer la perubahan.... fizikal nyer lah yer... hehehhe...... 


yang ni pun lebih kurang sama jer tapi dari tahun 2005 sehinggalah 2010... huhuhu.. 

*** bila dok cleaning2 pc ni & dokumen serta hard disk pic adalah yang terbanyak, ribu riban gamaknyer tu nasib baik pic dari zaman sekolah tak abes scan okeh.... so pic 2005 ke bawah agak kurang maklum la zaman tu zaman kodak.... sket2 jer dan scan... dulu nak scan gambo siap anto kedai okeh... 


1 comment:

jeehans.blogspot.com said...

nampak sama je ct dulu,kini dan selamanya..tp memg makin putih

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed