Tuesday, June 5, 2012

The Avengers - League Netball 3 on 3

Tajuk cam hebat jerk bunyinyer... hahahahaha.... poyoss kan... sila abaikan.. hehehehe

Liga Netball 3 on 3 dah bermula on 29 May yang lalu.... team aku The Avengers telah bertemu dengan 4 team lain.... maklum la team kami ni bukan lah players netball yang terror tu..... tapi alhamdulillah berbekalkan semangat berpasukan dan strategic team The Avengers beroleh 2 kemenangan.... lagipun kitaorang joint dengan niat nak bersuka, happy2, enjoy di samping mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain juga memberikan kerjasama kepada pihak penganjur.... eh eh leh masuk lam KPI la nanti... hehehehe..... apa pun taknak terlalu penat & injured.... hope dapat elakkan sket.... sebab dah tengok ada player yang injured, yang hampir pitam sebab terlalu penat.. cian kat diorang....

Pada 29 May ada 2 game battle iaitu :-

1. The Avengers     vs     Shoot or Screw  - battle ni team kitaorang kalah 1 vs 10, maklum la ni first game, lagi pun tak dapat adopt lagi rentak baru ni....
2. The Avengers     vs     Energy Girls  - battle ni team kitaorang menang 5 vs 2, alhamdulillah player team kitaorang berada di posisi yang betol....

2nd day on 30 May ada 2 game battle lagik iaitu :-
3. The Avengers     vs     Hot Hot Ladies - battle ni kitaorang seri 8 vs 8, team diorang ini dari Selangor, kira banyak players.... terror la jugak kan.... dalam game ni kontroversi sket sebab team diorang cam tak bape puas hati sebab team The Avengers yang tak terror ni dapat berikan saingan pada mereka.... apa pun alhamdulillah..... team diorang ada yang nangis lepas abes game....taknak tegur ngan kitaorang even lalu depan kitaorang...  sebab diorang tak pernah kalah battle sebelum ni..... The Avengers try our best.....

ikutkan dalam 1 hari ada 8 game battle.... so da selesai 16 game.... oh ya ada 2 group.... The Avengers dalam Group A.... sekarang ni mata team kitaorang ialah sebanyak 7 mata.... kalau dalam list Group A dalam No 3 daripada 8 group yang ada... alhamdulillah.... so ada 3 game lagik sebelum tahu siapa 4 team terbaik yang akan ke separuh akhir....

p/s : The Avengers akan try buat yang terbaik... perlawanan ditunda pada 5 & 6 June ni, akan di sambung semula pada 12 & 13, June :D


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed