Friday, June 29, 2012

Sajeeeee


Hye semua.. tajuk entry pun ngah buhsan kan... bukan apa arini bos aku cuti.. makanyer aku pun takde la bz sangat kan.... dari aku merayau tak tentu pasal baik aku stay kat meja aku kan... at least orang cari aku, nak tanya time bos aku ker apa kan so aku ada kat meja aku... dah tak tahu nak buat apa maka aku pun godek-godek folder yang ada... so tengok la pic yang adooo... banyak okey... hihihihi.. dah suka bergambo...

oh ya pic ni masa tahun 2 kursus intensif tahun 2010.. masa ni badan aku ngah naik sangat2.. 65kh okeh berat masa ni... huhuhu.. tapi masa ni happy... hahahahaa...maklum la asyik makan jer..... rezeki jangan ditolak musuh jangan di cari....





















p/s : takde motippp... sekian dulu... hilangkan kengantokkan... 

2 comments:

Bitt (doubleIS) said...

walaupon 65kg tapi tak ketara sangat nampak la dear...bestnya

hi salam kenal, me follow ;)

Jen Jen Izaicun said...

thanks @Bitt (doublelS)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed