Tuesday, June 12, 2012

Final Exam 2012

Minggu exam bulan June nih... huhuhu... aku baru selesai amik 3 paper... still ada 6 paper... maklum la total sekali 9 paper.... esok ada paper security investment..... jumaat lak etika perniagaan .. minggu paper in the morning means aku kena gerak awal la sket maklum la bukan cuti sekolah nih kenderaan banyak... huhuhu.... takpe biar sampai awal maklum la aku ni kan yang gelabah tu....

bosan balik umah sebab tv dah memang out tak leh nak kuar gambar mahupun suara... tahap hukum buang dan mintak TV baru la tu kan... suka tau, tak dapat nak tengok SEINDAH SAKURA.... sob sob... ntah apa dah jadi tu..... 

1 comment:

Girl Girl said...

Mencik tgk drama tu.. heroin ntah pape.. cpt tpengaruh. time jd bini org pn still nk ada laki lain...xkisahla xsuke kt datuk tu pn tp dia still hubby kau kan?

*hahaha... tetibe emo... seindah sakura punye psl..

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed