Monday, June 25, 2012

Lepaking @ Pizza Hut After Final Exam - Done


Alhamdulillah selesai exam sidang kali ni... macam tahun lepas, ada buat lepaking after exam... tahun lepas bertempat di Mcd, Shah Alam...

So, tahun ni pulak buat kat Pizza Hut Shah Alam.. kira tak jauh dari area dewan exam di Dewan Raja Musa, Kompleks Belia & Sukan... Seksyen 7 Shah Alam...

Apapun tak dapat nak kumpul semua rakan2.... sebab ada yang dah abes exam pada hari Rabu... ada tak joint sebab nak balik jauh... sebab dari Seremban pun as PW KL, ada hal lain2 & sangat penat... its okey... so mana yang free & available yang joint... thanks semua yang joint...

antara geng2 yang joint adalah :-
  1. Badrol
  2. Hamzah
  3. Kak Adda
  4. Kak Ja
  5. Kak Ina 
  6. Yang
  7. Sainih
  8. Jaslina
  9. Saki 
  10. Aku la... hehehhe... 
layan picas yang sempat di upload... 












1 comment:

jeehans.blogspot.com said...

dewan raja musa kan?bukan haji musa...if tak silap la

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed