Thursday, January 2, 2014

Memory Sepanjang Tahun 2013 : November - December 2013

Assalamualaikum

Last entry untuk kenangan 2013. 

November family day belah side Ipin. Mak cakap nak g bercuti + family day anak beranak ke Tg Leman, Mersing. Kitaorang stay kat Felda Residence. malam tu buat barbeku. erat hubungan sekeluarga. 2 Nov besday aku. surprise cake from adik ipar + biras, present from Hubby. thanks semua.

kami berdua banyak spend time dengan g event bersama-sama. so banyak moment bersama yang kami lalui & harung, lihat & sharing sama2. mungkin itu style kami. Alhamdulillah 4 bulan as husband wife. kami masih lagi PJJ. kos, pengorbanan & segalanya. in shaa Allah harap segalanya akan lebih baik lepas ni. Hubby ku minat sangat kereta + bola so kalau jer event berkaitan 2 benda tu memang dia akan joint la, jika ada masa free la. perkara yang baru, sebab nak tahu kan. get more knowledge jugak kat situ. 

6-8 Dec lak family day ofis Ipin buat kat D'Village Ayer Keroh. so dapatlah berkenalan dengan semua kawan2 ofis Ipin. alhamdulillah. 

1st time tengok live Maharaja Lawak Mega bersama hubby. best jugak yer. hehehe. 

alhamdulillah dapat 4 bulan yang berlalu dapat lah memenuhi hasrat untuk memasak khas buat hubby walaupun bukan selalu, so gunalah masa + peluang yg ada tu sebaik mungkin. rasa sayu + happy bila dapat berjemaah bersama. amik peluang jika dapat bersama + try buat untuk 5 waktu. bila sama2 berdoa memohon pada Allah. cinta Allah, Rasul, suami & family. indah sungguh perasaan itu. 

terima kasih Ya-Allah temukan aku dengan suamiku. cinta halal buatku, buat kami buat selama-lamanya, biar sampai ke syurga. berazam ingin melakukan yang terbaik buat suami juga family. in shaa Allah. 

sekian, terima kasih. ahaks... macam surat rasmi lak.

thanks for reading

_RZ25_


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed