Thursday, January 2, 2014

Melangkah Tahun 2014

Assalamualaikum

Arini dah 2 Jan 2014. Jap jer kan dah masuk 2014, meninggalkan 1001 kenangan pahit manis 2013. 
semalam permulaan tahun baru alhamdulillah kumpul bersama kawan baik kat umah aku + ain. Ain plan kumpul & buat makan2. KL kan cuti semalam, malas nak keluar so lepak umah jer. lama tak kumpul dengan kawan2. hujung bulan ini in Shaa Allah kumpul dengan family tersayang di majlis pernikahan adik gugurl aku no 4.

semalam sessi masak memasak. menu nasi lemak, roti lapis daging 1st trial, chicken chop, koktel. mewah menu. alhamdulillah, sharing ngan kawan2. so esok kena diettt. hehehe. In Shaa Allah azam nak turunkan berat untuk kesihatan, maklum la tahun ni nak masuk 31. hehhee. 







Alhamdulillah tahun ni berdua dengan suami tercinta. tak keseorangan lagi. kami masih lagi honeymoon, masih lum ada rezeki dapat baby. masih belajar hidup berumahtangga, improve ilmu untuk diri sendiri. 


bila tengok pic ni semua macam masih mimpi, bila cubit pipi sendiri, adoiii sakit la. hehehe. ye aku tak mimpi, Allah permudahkan segalanya. Alhamdulillah. 

sekian dulu, nanti kite story lagi. 

thanks for reading

_RZ25_


No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed