Thursday, July 24, 2014

Balik Kampung... Raya Mana Korang???

Assalamualaikum

Sekarang ni takde mood sangat kan semua. hahahaha. Hati semua dah sampai kampung kan walau jasad masih di KL. Ahaksss. Bukan main yer. Hehehe.

Haaa macam mana persiapan raya korang tahun ni? Bagi aku biasa & sederhana lagi. Tambah-tambah lagi mengenangkan nasib rakyat Palestine & dengan mangsa-mangsa nahas MH17. Teruskan berdoa untul mereka di Palestine & boikot la apa yang perlu seperti McD. 

Tahun ni @2014, 1st year aku beraya as husband & wife, ditambah lagi mummy daddy to be. Allahuakbar. Tahun 2013 single & as tunangan orang jer. Tahun ni bertukar habis status. Alhamdulillah kuasa Allah. Siapa yang boleh menidakkannyer kan. Alhamdulillah. 

Bermula tahun ni beza la raya berbanding yang lepas. Yalah dah ada 2 family. Makin bertambah besar ahli keluarga yang ada. Macam family aku sendiri, aku, adik no 2, adik no 3 & adik no 4 dah kawen. So this year 1st raya tu tak dapat nak kumpul semua. Tahun ni lak semua turn belah mertua masing-masing. So tinggallah adik-adik yang bujang dengan mak abah. 

Hari ni last day keje. Esok nak gerak balik kampung dah. huhuhu.. 

Okeylah sambung nanti. 


1 comment:

Mimy Hamid said...

tahun ni turn akak yeayy johor dulu..raya ke3 br tganu

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed