Friday, February 21, 2014

Doa Buat Permata Hati


Assalamualaikum... 

Buat dalam bentuk pic senang nak simpan dalam hp. hehehehe. aku google jer pic baby boy & gurl. termasuk pic Arrian, anak tomok. tak leh tengok si Arrian tu. rasa nak geget. bolehhh??? hehehehe. \
letak pic baby kasi semangat sket. 

"Ya Allah peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan Mu, Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. 
Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperut ku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. 
Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. 
Ya Allah panjangkanlah umurnya sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam". Ameen







2 comments:

Felis Domestica said...

Baca tiap kali lepas solat,tiap hari. simpan jer kat beg. nanti anak comel jasmani, cantik rohani, InsyaAllah..he..he..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, saya p0wn ada blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed