Wednesday, February 19, 2014

Jumpa Cik Abang

Assalamualaikum

Last week Hubby habis kursus intensif di USM Penang yang berlangsung selama sebulan. Yalah aritu Hubby g Penang 19 Jan. balik kejap masa Raya Cina + Kenduri adik aku 1 Feb. So 2 minggu la tak jumpa Hubby. 13 Feb Hubby balik sini so 3 hari dapatlah spend time dengan dia. 

Tapi kali ini lain sket keadaannyer. dengan aku yang pening + loya + tak larat kan. macam Sabtu tu Hubby g tengok wayang kat Midvaley. okey lagi dalam wayang tu pun aku tak dok diam. lepas g jalan kat exhibition centre ada iProperty. jalan slow-slow. pastu ada dapat pop corn free boleh la nak munch-munch (kunyah2). 
lepas tu balik rest dulu. after Asar kuar balik g jejalan kat KLCC Park tapi takde jalan sangat. Lepak kat Masjid KLCC jer sudahnyer. tengok orang, suasana. setel semua, Hubby ajak g makan kat Kg Baru. aku tak tahu nak makan apa, just jamah Hubby nyer Chicken Chop. Minum Jus Mangga. lepas tu terus pening sangat... jom balikkk... tak menyempat2. setel makan terus ajak balik. seyes memang tak larat dah. maaf yer. hhehehehe... 

aku pun masih baru adopt keadaan baru. ooh macam ni rasa pregnant yer. patutlah besar pengorbanan seorang ibu. bukan senang kan... apa pun harus lebih banyak bersabar. 
Ahad tu sebelum Hubby balik paksu & maksu Hubby ajak dinner sesama. aku doa harap aku ok & dapat bertahan. hehehehe. yalah sebab diorang tak tahu lagi. 



Hubby banyak bagi kata-kata semangat yalah sebab kami kan berjauhan. die takde kat sisi aku weekday. Suh jaga diri elok2. jaga makan. In Shaa Allah, aku buat yang terbaik. kite dah bambam sket kan. hehehehe. 


Okeylah.... sambung lagi. 


2 comments:

Mummy Adriana said...

alhamdulillah...soon to see your baby :)

- dieyana - said...

salam kenal...;-))

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed