Friday, March 30, 2012

Bawak Balik DELL



Alhamdulillah asimen paling lama selesai sudah.... next year ada paper project.... tajuk dah dapat tapi nak kena details lagik terutama dari segi sampelnyer... so nanti la fikir.... semalam sangat awal tido kol 9:30pm kot dengan harapan nak bangun 5:00am untuk kemas & packing barang almaklum la nak balik kg kan.... alarm memang bunyi tapi aku la terbabas lalu siap mimpi nak g naik flight... pelik2 makna aku dah lambat... haaaaaaaaaaa amik kau sedar tengok jam dah 6:15am okeh.... aarghhhhhhhhhhhh... bukan apa today naik cik bibah so haruslah awal kang takdak parking lak... so apa lagi bangun siap2, kemas... sumbat2 jer... ujan lak pagi ni lagi lah kalau lambat lagi la.... redah2 ujan alhamdullillah sampai opis.... 

Petang after opis nak balik kampung dengan membawa desktop DELL ni.... actually desktop opis aku eh eh dah cukup haul so aku pun beli.... nak tahu bape RM50 jerk.... desktop opis supplier by SAPURA .. desktop akan diletak atas nama kite so after 5 years diorang akan offer untuk beli atau tak???? 

So memang akan beli la kan.... RM50 beb mana nak dapat kat kuar.. PC elok lagi... so bagi kat abah.... huhuhu... abah pun memang perlu sebab die suka baca paper online kan... 

sekian... daaaaaaaaaaaa

4 comments:

Liyana said...

untg la awk... sy kena tgu lg 2 thn kot baru dpt bawak balik cik dell ni, kekeke

LyaNa said...

ha samalah.. lebih kurang lah kita.. lagi 2 tahun kot baru dapat offer ni.. hehehe

Mimy Hamid said...

akak bulan 7 ni baru leh tukar....ala cepat la nak jugak RM50 jekk

Mummy Adriana said...

aloooo nak beli jugak...akak jual ar kat kite?murahnya....:)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed