Friday, March 16, 2012

Cipta @ Susun????


Motippp??? ayat kat bawah aku kunun cipta bukanlah cipta tapi more kepada susun so jadilah begitu... tapi maybe dah ada kot sebab aku pun bukanlah creative & inovatif.... maybe aku tak pasan ada ayat camni kot... ikut suka aku jer kan... layannnnn.... zassssssss

kurang lebih di mana aku nak sampaikan aku suka berkongsi apa yang aku dapat tahu & aku suka orang juga berkongsi dengan aku apa yang mereka tahu... bukan apa nak untuk kebaikan bersama... kite semua kan masih dalam proses pembelajaran so maka dengan itu tak mau lokek ilmu.... tujuan kita berkongsi dengan family & kawan2 kite sebab kita amik berat sebab kita amik berat pada mereka kerana kite sayangakan mereka...

I Share because I Care

I Care because I Love

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed