Wednesday, August 1, 2012

Rezekiku Di Sini....



haaaa ..... pic bangunan apakah ini? kikiki... 
ni orang panggil Menara Rebung, mercu tanda TM
Actually ni lah tempat aku mencari rezeki
diam tak diam hampir 4 tahun aku keje kat sini
since Nov 2008 sampai ke hari ini Aug 2012
syukur alhamdulillah... rezekiku masih di sini
suka duka merantau di ibu kota metropolitan gitewww
ingat lagik dulu kalau mai KL suka sangat tengok building ni
dalam hati macam best jer kalau dapat keje kat situ
haaaa.... selepas 3 kali interview di TM dapat keje di sini
Menara TM @ Rebung merupakan HQ
so banyaklah big bos & CEO haruslah di sini kan
aku sebagai secretary jer kat sini
cuma dok kat HQ ni meriah sebab banyak event akan di buat di HQ kan... 

sekian.. end 

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed