Monday, March 23, 2015

Apam Beras & Apam Polkadot Yang Gebu Gebas

Assalamualaikum... 

Minggu ni 2nd last week in March 2015. Fuhh bercinta tunggu gaji masuk minggu ni. Hahhaha. Maklum la February aritu gaji awal kan, 17hb okey dah gaji. 

Last week kawan opis aku ada order. Sorang nak 50pcs apam beras. Sorang lagi nak 50pcs apam polkadot. 

So malam tadi baru nak buat sebab pagi-pagi Isnin aku gerak balik KL dari Melaka kan. 
Apam beras tu request nak kaler putih + pink. Memang niaga apam beras ni dari zaman sekolah. Atas permintaan baru buat. Apam beras ni aku boleh buat dari A to Z. Hehehehe. 




Apam polkadot tu siap ada filling blueberry tau. Tu adik aku no 6 yang buat. Aku tolong-tolong jer. Hehehehe. 



Kawan-kawan area Menara TM, Menara Annexe (KL) & sekitar Melaka, kalau nak order 2 jenis apam ni, boleh roger aku. Minimum order 50pcs. 
Apam beras                                       - 50pcs - RM15
Apam polkadot (filling blueberry)  - 50pcs - RM22

Okeylah tu jer nak update. Hahhahaa... Okey babaiiii.. 


2 comments:

Reen.Anuar said...

Sedapnyer apam beras. Susah dah nak carik sekarang. Dulu pepagi orang jual, sekarang takde dah..asik2 apam polka tuh. Nak hilangkan keinginan punyer pasal pegi makan kat sedap corner RM2.40/2pcs. Mahal giler kan???? huhuhu. Nanges. T T.

Kalo rajin tolong la pos ke JB ea? Time kaseh! :)

diana aziz said...

Cantiknye kaler apam polkadot tuuu.....

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed