Tuesday, March 17, 2015

Theme Color...Lawa

Assalamualaikum... 

Korang pilih kaler apa untuk Raya tahun ni. hehehe.. Tipikal mak-mak sangat kan. Hahahhha. Tapi tadi Hubby aku yang tanya, tahun ni "nak buat baju raya tak?"... Aku macam ehh... Tepuk dahi. Macam mana aku leh lambat fikir ini,. Kikikiki. Tu la sibuk benda lain. Thanks sayangku. 

Ikutkan Hubby ada belikan kain dari Vietnam. Kaler Kuning uolss. Tapi tu kain untuk kami berdua. tahun ni beraya bertiga. Zaheen kan ada. So nak kaler apa eh? Aku pun g google. So jumpa kaler purple siap ada ton dalam kaler purple lagi. "Lawa" kata Hubbyku. So aku gigih klik jumpa la blog yang citer pasal kaler. Takde image so aku print screen, lalu copy masuk power point, edit jadikan jpeg. Aku fikir-fikir baik aku simpan kat blog ni, lain kali leh refer terus kan. Dah alang-alang gigih tadi. Kikikiki. 

Sebenarnya ada kot tapi aku tak sempat nak godek lama2. hehehe. Macam-macam kaler kan. Cantik. Tapi paling cantik di mata aku pink, purple, green, blue. Sebab tu kaler aku suka. Kaler lain like brown, orange pun cantik jugak. Banyak tone sebenarnyer kan dalam satu kaler. Like black tu. 

Bayangkan jap, pakai sedondon bertiga. Ohh mesti cantik kan... Kikiki... Maklum la kita baru nak rasai. heheheh. 

Okey jom ganti puasa dulu. huhuhu.. 

Black

Blue

Brown

Green

Grey

Orange

Pink

Purple

Red

Tan

White

Yellow

Okeylah babaiiiii

Thanks

3 comments:

Mimy Hamid said...

we all color gold...ulang balik pakai baju lama....fayel je kena cari baju melayu gold

Miss Volvo said...

yang grey tu lawa :)

Reen.Anuar said...

alaaa..kitorang da tempah baju dah..huhuhu..banyak pulak kaler lain yang cantek2..haahahaha!

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed