Monday, October 26, 2015

Hari ni 7 bulan dah..... Fuhhh..

Assalamualaikum....

Fuhh... arini genap 7 bulan adik Zaheen dalam tummy Mama. Kejap jer rasa. Perut dah makin membesar. Rabu ni aku checkup & minum air gula yang sangat sedap tu. Aduhai... Setiap kali nak minum air gula, aduhai... Harap-harap tak muntah la gamaknyer. Hehehe. 

Last month berat aku dah 69kg.. Yeah... membesar bagai johan. hehehehe. Adik Zaheen pun sangat aktif sekarang. Kadang-kadang tersepit. Maaf yer nak. Hehehe. 

Pagi tadi dapat news kawan blogger kite aka kawan ofis, Puan Yana dah bersalin baby boy kat hospital Kuala Pilah. Alhamdulillah. Her 2nd baby. Tetiba rasa cuak. hehehehe. 

Aku due 18 January 2016. Nampak macam jauh lagi kan. Tapi tinggal beberapa bulan jer lagi. Hukhuk. 

Okeylah tu jer update arini. 

Blogger sendu.

No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed