Wednesday, September 2, 2015

G shopping jap

Assalamualaikum.

Sabtu lepas, kuar lah kejap, g cari barang Zaheen. Ala bukan barang apa sangat, pampers, biskut, minyak telon die. Cari kat family store jer. Lepas tu tengok ada baucer AEON. So pergilah kejap sebab nak g cari sweater Zaheen. Lagipun memang takde sweater Zaheen. 

Lagi 2 hari nak fly. Huhuhu. Memang la dekat, Langkawi jer. Tapi 1st time travel bawak Zaheen tu. Aku pun bukanlah selalu nau naik flight. Hihihi. Tu tambah nervous. Takpe Hubby & kawan2 ada. 

Lama mencari sweater, yalah harga yang reasonable. Ikutkan memang geram, comel tapi harga tak mampu milik. Hhehehe. Mula-mula Zaheen ok lagi, behave lagi. Pastu die nak boring, start la main air liur, sembur-sembur, testing suara. Hehhehe. 




Last sekali die pun mintak susu, pastu lena. Hehhehe. 


Okeylah... tu jer. 

1 comment:

Kira Sakura said...

tula sweater dia ye. comel!!!

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed