Monday, September 21, 2015

Wedding Adik No 5

Assalamualaikum...

Alhamdulillah selesai sudah majlis nikah + kahwin adik boy aku no 5 pada 13 September 2015 yang lalu. Adik aku nikah pada Jumaat, so Jumaat tu aku amik la cuti. Hubby aku memang cuti Jumaat. Jumaat tu just persiapan barang hantaran & lepas Jumaat kitaorang g umah perempuan. Oh ya adik aku dapat orang dekat jer. Orang umbai. Jarak dengan umah aku dalam 10 minit. Jodoh orang dekat kan. 




Masa sebelum akad nikah, FIL adik aku yang nebes. Huhuhu. Maklum ni Farah ni anak bongsu die. Tapi semuanyer selesai sebelum Asar. 

Jumaat malam tu ada majlis berinai tapi aku tak dapat g, sebabnyer aku sakit kepala & Zaheen pun nak tido. 

Esoknyer rewang sket kat umah aku. Lepas zohor gerak bertandang kat belah perempuan. 






Ahad tu majlis kat belah aku plak. Tapi takde gambar yang sempat disnap. Hehehee. 
Belah aku menu nasi ayam. sambal daun kayu. daging kicap. 



Huhuhu.. takde idea dah ayat yang nak ditaip. 
Okey baiii...




2 comments:

Kira Sakura said...

sambal daun kayu? onomnomnom baru pestime dengar

yaya cendana said...

tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

tq.... :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed