Thursday, August 11, 2011

Aku suka bunga roses






lawa kan kan.. aku ni suka giler ngan roses.. tapi ni aku posing dengan bunga yang kak yati dapat.. best die pakwe die bagi... salu kot die dapat bunga.. takde apa occassion pun dapat jugak.. aku kalau dapat during besday aku pun da bersyukur.. apa pun rezeki masing-masing kan.. redha jer..

** awak nak roses camni leh tak??? hehehhe



3 comments:

liyana said...

untung la kak yati dpt pakwe yg romantik, sy pun x penah dpt bunga, dh mintak pun x reti2 nk bg, haha

Deena Yahya said...

Samala..saya dptbunga pun time birthday n hari ibu jek..hehe..

Deena Yahya said...

Saya pun jarang2 sakli dpt bunga..slalu amggap sayala bunga hati suami saya.heheeee...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed