Thursday, September 6, 2012

Jamuan Raya Open - GS 2012

Alhamdulillah selesai sudah jamuan opis aku... pada selasa yang lepas.... tahun ni buat kat dewan TMCC  memandangkan pertambahan staff dalam Group Strategy.... Tapi tahun ni bese2 jer takde la havoc macam tahun-tahun yang lalu.... takde tema, just tema bebas... aku as ajk jer... tolong2 apa yang patut... jaga lagu raya.... hehehe.... 
pic dari kameraman sangatlah banyak... more than 400++ tu baru 1 kameraman... so layan jer la pic yang ado... tak larat dah nak edit... hehehe.... 






























2 comments:

Mimy Hamid said...

corak baju jen jen lawa la...kain mahal eh

Jen Jen Izaicun said...

@Mimy Hamid : thanks kak mimy... tak la.. sambar kat nilai 3 jer.. 3 pasang RM100.... hehehe... tapi kain tu maksu present... macam2 kaler aritu...

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed