Wednesday, November 20, 2013

Dari Dapur : Lasagna & Sandwich

Assalamualaikum

Macam lama tak masuk pic masakan. hihihi. just for my memory. sebab macam lama jer tak masak menu Lasagna tu. Sandwich Chicken Mayo rasanya last 2 or 3 weeks buat untuk makan sendiri & buat untuk order from Kak Norlim & Kak Erra. order tak banyak pun, sorang 4 set. kira untuk makan breakfast & lunch. thanks akak berdua. siap pesan kalau buat apa2 menu gtau, nak order lagi. in shaa Allah. 
last week berbento la 2,3 hari tapi menu biasa jer. bihun singapore, bihun black pepper, bihun tomyam. hahahaha. asas sama tapi pelbagai rasa. gitu. gara2 tengok blog Kak Mimy la. buat bento untuk si Fayel. rajin Kak Mimy. sumber inspirasi. 




Haaaaa memang plan nak buat Lasagna, apa pun tunggu gaji dulu. hehehe. bukan apa, bahan die agak mahal. so layan pic lasagna yang pernah aku buat sebelum ni. pic yang ada pun kat instagram. huhuhu. pic original tak ngat duduk mana sebab aku tukar hp. verangan macam chef. hehehe. 





pastu lagi menu yang agak selalu aku buat ialah sandwich chicken blackpeper mayo. simple yang mudah & simple. boleh makan anytime. pagi boleh. lunch boleh. high tea boleh. dinner pun boleh. hehehe. 



sambung nanti. daaaaaa.

_RZ25_




No comments:

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed