Monday, November 11, 2013

Repost : Hari Bersejarah : Wedding Day Paya Dalam

August 2013 

Assalamualaikum

oleh sebab tak dapat recover balik post yang telah "hilang", so aku just update mana yang ngat cuma yang pasti takkan sama yang lalu. huhuhu... 

tapi susunan tu dah lari. apa nak buat perkara dah terjadi. pic pun pasti agak lain. hehehe. 
so layannn jer la ek.... nampak cam sama tak serupa. kikiki.. aku campur-campur. banyak pic so amik yang patut2 jer la... kang masuk semua pengsan korang tengok. kikiki...[ada ker nak tengok] pang kang. 

throw back session kiranya ni. kikiki... tengok pic sendiri still tak percaya wooo.. kikiki.. tolong lempangkan... pic hantaran dari pihak ipin untuk aku.... hantaran dari aku untuk ipin.








hantaran pihak aku buat sendiri. belasah jer. majlis aku sangat sempoi jer. hihihi. ukur baju di badan sendiri jer kan. yang penting majlis nikah. memang tak la 100% sempurna pasti ada yang tertinggal, yang kurang, yang terlupa, ada yang di luar jangkaan. kiikiki.... takpe pic nanti leh wat post weeding. sebab takde pre-wedding nanti buat post wedding yer. 



tengok balik pic aku, ada yang kurang puas hati. eh nape aku camtu ek. laaa nape aku tak senyum elok2.... eh banyak lak komen. hehehhee. masa tu perasan macam2. rasa macam dah senyum rupanya seyes. hehehe. jangan mare haaaaa


hari 3 pasangan pengantin. 
1st pengantin : aku & ipin
2nd pengantin : zubir & diba [adik aku ni nikah Mac 2013] 
3rd pengantin : zahid & sue [adik aku nikah June 2013]
so majlis kat belah aku kira sambut menantu + majlis nikah + kenduri doa selamat. 
1st majlis kawen [majlis besar] dalam family aku. amik 3 pasangan terus. \
alhamdulillah selesai dengan baik. thanks kepada semua. adik2, sedara mara. 





thanks kepada rakan2 yang sudi datang dari jauh juga dekat. thanks semua. 
thanks juga kepada sedara mara, kazen2 yang sudi menghulurkan bantuan. 


okeylah sampai sini, tengok dah petang2 make up pun dah buang. 
jutaan terima kasih dari kami Jen Jen & Areff [Ipin] 

end dulu. babaiiiiiiii.....

_RZ25_

2 comments:

Liyana said...

sweet sgt.. ok pasni target baby pulak.. make sure kembar tau! wahhhh! hehehe

Jen Jen Izaicun said...

@Liyana : Thanks awak.. In Shaa Allah. amin amin amin

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed