Tuesday, November 12, 2013

Hujung Minggu Jen Areff Style

Assalamualaikum.

tajuk entry tak leh blah... sila muntah. hehehe... aku takde idea nak letak apa. heheehe. Weekend yang lalu 9-10 November 2013. Ipin datang ke KL. so macam biasa lah kalau jumpa kat KL kena survey tempat nak tido. Check In Check Out. hehehe. masa nak check in tu kan budak tu lama pandang kami. adik, kami ni dah kawen lah. suami isteri yer. huhuhu... bukti ada nak ker? hehehe. kadang-kadang kena berdepan situasi camtu. 

saya sebenarnya isteri dia. ahaksss... dia sebenarnya suami saya. ahaksss... gituuu...

sabtu tu pagi 9-2pm kami ada seminar kat Shah Alam. pung pang last2 tinggal kami dua dengan AE & speaker. diorang pun ajak lunch sesama. segan gak. tapi alhamdulillah rezeki & can get close dengan insan-insan berjaya. leh tambah & belajar ilmu baru lagi kan. setel semua mohon diri. memula nak check in terus tapi tak jadi. 2 hari ada astro planet gempak kat bukit jalil. so jommm lah yang. hujan petang sabtu tu. tapi kami tiba kat bukit jalil hujan pun dah stop. so mari terjah dari booth ke booth yang ada. 


tadaaaaaaaa... layan jer pic yang ada... hehehehe... 























dah penat tawaf bukit jalil, sebelum malam & gelap jom kg baru. pekena HR Steak House. Juice Mango sangat best. takpe lepas ni i buatkan yer sayang. cian die.. huhuhu....

so esok ahad, mana ek nak g. maklum dah check out mana nak lepak kan... haaaaaa kat Putrajaya ada event PIIACUF kat presint 3. jommmmm 


memandangkan kami pun g last day so tak banyak sangat la program hari tu. so layan pameran yang ada. menarik & bagus. pasal Islam. 










jumpa Chef Wan masa nak balik tu, Chef Wan ada nak buat demo masakan. tengah2 angkat mangkuk aku tahan die mintak die amik gambar, okeylah dia... hantar barang2 kat dalam pastu kuar balik amik gambar ngan kami. 
petang tu Incik Suami balik dalam kol 5pm. so apa lagi aku balik la rumah.

sekian.... daaaaaaa

_RZ25_

2 comments:

Mimy Hamid said...

hensem husben jen...ehhhh..hehehe...amboi check in ala ala honeymoon gitu...takpe dah halal

Cik Eka said...

bestnya! eka ritu pegi Klang . Rasa macam nak singgah yg red carpet tu. Tapi cm mahal je. Dahla nak kawen ni.

Jimat hikhik.

Eka nanti misti check in check out cmni hikhik

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed