Friday, November 22, 2013

Event Weekend : Majlis Tunang & COTY 2013

October 2013

Assalamualaikum & salam ceria.

COTY? apa tu? COTY tu stand for Car Of The Year. COTY tahun ni bertempat di Matrade pada October yang lalu. nape lak baru sibuk nak g COTY ni. tahun2 lepas ada ker? memang la ada cuma aku jer baru tahu. hahahhaa. Encik Suami sangat suka kereta & bola. so if 2 event tu memang dia akan pergi. last year die pegi pun. hihihi.

aku tak pasti bila start tapi rasa 5 - 6 Oct la kot. tapi masa kami sampai tu dah petang hari, banyak kete dah mula di hantar pulang. sebab kitaorang sampai pun 6 Oct dah petang sangat dalam kol 5pm kot baru sampai Matrade. sebab 5 Oct tu adik no 4 aku bertunang. pada minggu yang sama juga ada Halfest di Mines. dari Melaka kami ke Mines dulu then baru ke Matrade. ni salah satu aktiviti kami berdua. spend time together. ahakssss. sekarang kan mood honeymoon lagi. masih berdua lagi. lain orang lain caranya. hehehee. gituu. kalau orang leh spend time kat umah. kami kalau jumpa kat KL ni memang cam nomad sket. hehehe.

haaaa meh layan picas meh... kete yang klasik tu milik orang2 kenamaan & ada yang milik Sultan Johor. yang mana hak baru macam Jaguar tu memang kereta model baru la. so ada sekali masa COTY tu.









tu yang sempat kami snap. hehehe. 

haaaa teaser pic masa engagement adik gurl aku no 4 yang lalu. aku yang tolong make up die. simple jer. hehehe. masa ni aku sangat2 tak sedap badan. nak dekat peyed kot. ngah tunggu softcopy tak dapat2 lagi. so punya tak sabar, snap kat album. hehehe. nnti aku buat entry khas pasal pertunangan. tunggu picas. hehehe. 

majlis tunang adik aku, ifah 5 Oct 2013. in shaa Allah majlis nikah nanti pada February 2014. ikat kejap jer. ifah dapat orang dekat jer, Kandang. jodoh die orang dekat. masa belajar dulu jauh2. alhamdulillah keje + jodoh dapat orang dekat. 

adik aku kreatif so semua benda die buat sendiri. just mintak idea dari aku. persiapan okey sebab die stay umah so leh la buat sket2. macam aku dulu maklumlah tak dok sekali. hahahaha. alasannn. apa pun alhamdulillah selesai segalanya. ikut kemampuan kan. hehehe. 





pic family tapi kurang sorang sebab adik no 6 takde. ada program di Uitm masa ni. keluarga kami dah bertambah besar. alhamdulillah. 


okeylah cerita dah habisss. 

babaiii... 

_RZ25_

1 comment:

Liyana said...

bestnye family awk dah bertambah ramai kan :)

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed