Friday, January 21, 2011

Penangan Cendawan..

tulun... tulun... sangat peningggggggggg......
aduhai.... today lunch makan nasi + cendawan + kentang + sambal tempe.... punya lah lapau sangat... makan bersama geng2 biasa kat pantry.... tunggu cik puan cikin sangat lambat yer jadi makan la dahulu.... dengan sungguh2 nyer makan.. alhamdulillah rezekiku for today.... 15minit kemudian... sedang geng2 bercerita pelbagai isu.. dengar jek.... tetiba rasa pening.... sangat pening... +++++ pening sangat.... sudahh.. apakah... takkan kot... kikikiki... [sila jangan fikir bukan2 yer]
dari duduk kat meja pindah ke sofa... sangat2 peningggggg.... tulun tulun....... mintak cik ika amikkan minyak.. sapu2... kak bai tolong urutkan.. cam lega sket.. siap sendawa2..... cam lega la.. relax lagi.... sekali menggelodak perut aku... alamakkk adakah... berlari aku ke toilet.... apa lagi keluar lah segala yang ku makan tadi.. sangat penat kot.... sebab mun*** ..... kot... maybe sebab cendawan tu da lama kot... lama kat luar.. so jadi poison kat aku... agak sensitif la wif thaht..... tapi alhamdulillah lega la jugak walau agak lemah... 
bole tak nak ban cendawan di kedai2 makan... hanya bole makan cendawan yang segar dari ladang jer kot.... kan cik yana.. cendawan goreng kite wat... sedap wooooooo... huhuhuhu....

1 comment:

liyana said...

uik? beli mane cendawan tu? yesza... buat sendiri lg best kan.. wlupn masin sikit. heeee

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed