Tuesday, January 11, 2011

Siapakah Aku?!? serba ringkas tentang aku..

Nama aku S*** Z***** umur aku untuk 2011 da 28 tahun daaa... kalau tengok orangnya sure tak caya.. comel jerk... [dah memang aku ni jenis kecik, comel la kan kan] hahaha... sapa lagi kalau nak puji kalau bukan diri sendiri kan kan.. kena yakin & sayang pada diri sendiri.. ahaks.. tujuan blog ni aku saja2 jer nak lepaskan rasa kebosanan & keboringan yang datang menjelma kadang2... yaker ek.. dari aku merayau tak tentu pasal.. tak tentu hala kan.. baik aku ngadap laptop kesayangan aku ni.. ahaks... nak mengetest jugak tahap keberanganan & daya kretiviti dalam penulisan & daya fantasi aku & tahap kejiwangan serta kemerepakan dalam diri aku ni.. [dasat lak bunyinyer] kalau syok sendiri pun aku.... hehehe.. boleh ker???? takpe kan.. suma orang ada hak masing2... cara masing2.. tak gitu.. aku bujang.. single mingle lagi... masih mencari cinta sejati.. ahaks.. belum lagi ditemukan dengan insan yang ikhlas terima diriku ni.. aku berdoa & terus berdoa akan Allah temukan aku dengan insan yang ingin berkongsi hidup bersama.. Allah lebih mengetahui kerana Allah maha berkuasa, mengetahui akan hamba2nya... biar lambat yang penting selamat... aku dilahirkan di Selangor, mendapat pendidikan awal di Kuala Lumpur kemudian berpindah ke Melaka, so zaman2 remaja aku banyak dihabiskan di Melaka... after umo aku 25 aku kembali ke Kuala Lumpur setelah mendapat pekerjaan di salah sebuah syarikat komunikasi GLC... jeng jeng cuba teka... sebelum aku keje kat KL ni.. aku salu tengok menara ni... adalah terdetik.. bestnyer kalau leh keje kat dalam ni.. alhamdulillah permintaan aku dimakbulkan.. that why aku ada berada di KL kembali... alhamdulillah rezeki aku di sini.. aku redha & bersyukur..... aku ni seorang yang peramah, happy go lucky, baik hati [komen dari kawan2]... aku mula datang KL lepas birthaday aku ke 25... so now dah 2 tahun aku berada d KL... bila birthday aku... jeng jeng.. 2 Nov 1***.... kira sendiri... kikikiki.... so this year aku baru mula nak menconteng2 & mencoret2 blog aku ni.. padahal aku da mula register blog since July 2010.. tak tahu apa nk tulis & camner nak mulakan... tapi ada tengok kawan2 hari2 tulis blog.. baca syok gak... kreatif jugak diorang kan.. rasanya leh guna untuk luahan perasaan & share masalah @ jadikan as diary online kan.. apa pun tujuan sumanya hak masing2.. oklah setakat di sini dulu.. sambung di entri yang lain... END

1 comment:

liyana said...

cayok2. teruskan penulisan anda.. hehe :D

Follow by Email

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hubby Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Popular Posts

Live Traffic Feed